Universal Repeater 300S UK
Ingen varer fundet.
Ingen varer fundet.
Alle spørgsmål
Universal Repeater 300S UK
Ingen varer fundet.
Ingen varer fundet.
Hvordan nulstiller jeg min repeater til fabriksindstillingerne? (Webgrænseflade)
1Opret forbindelsetil webgrænsefladen
Følg venligst denne fremgangsmåde for at oprette forbindelse til brugergrænsefladen efter konfigurationen.
2Opsætning
Klik på »Opsætning«.
3Sikkerhedskopieringog gendannelse
Klik på »Sikkerhedskopiering/Gendannelse«.
4Nulstiltil standardindstillinger
Klik på »Nulstil«.
Vent venligst, indtil nulstillingen er afsluttet.
Advarsel: Vær opmærksom på, at alle de tilpassede indstillinger, der er konfigureret på dit netværk, vil blive slettet. Du bliver nødt til at konfigurere dit netværk helt forfra ved at logge ind med de standardloginoplysninger, der står angivet under produktmærkaten.