4G AIRHOME 310 med aftagelige 4G-antenner
Alle spørgsmål
Nulstilling, genstart og firmwareopdatering
Hvordan nulstiller jeg min router til fabriksindstillingerne?
Nogle gange kan det forekomme, at din enhed ikke fungerer korrekt, og at du ikke har adgang til internettet. I så fald anbefaler vi, at du nulstiller enheden til fabriksindstillingerne og derefter opdaterer firmwaren igen, hvis det er nødvendigt.
Der er to måder at gøre det på: Du kan nulstille enheden ved at trykke på reset-knappen eller via webgrænsefladen.
TILFÆLDE 1: Reset-knap.
For at gøre dette skal du stikke en papirclips ind i hullet for at trykke på reset-knappen. Hold reset-knappen nede i 10 sekunder. LED’erne vil switch slukke og tænde igen.

1Sag2: Nulstilling via webgrænsefladen
Du skal oprette forbindelse til din enheds Wi-Fi-netværk og følge trinene i nedenstående vejledning:

2Systemindstillinger
Klik derefter på »Systemindstillinger« og vælg »Systemindstilling«.

3. Nulstil tilfabriksindstillinger
Klik på »Gendan fabriksindstillinger«, og klik derefter på »Nulstil fabriksindstillinger«

4Popop-meddelelse
Klik på »Ja« i den pop op-meddelelse, der vises.

5Vent, indtil processen er afsluttet
Der vises et nyt pop-up-vindue, mens enheden nulstilles til fabriksindstillingerne.

Hvordan opdaterer jeg enhedens firmware?
Når du er logget ind på webgrænsefladen, skal du kontrollere, hvilken firmwareversion din enhed bruger, ved hjælp af onlineopgraderingsfunktionen i webgrænsefladen. På den måde installeres den nyeste firmwareversion.
Hvis du har en anden version, skal du følge vejledningen nedenfor for at opdatere din firmware.
1. Opret forbindelsetil webgrænsefladen
Følg nedenstående fremgangsmåde for at oprette forbindelse til webgrænsefladen:
2. Avanceredeindstillinger
Klik på »Enhedsindstillinger«, og vælg »Avancerede indstillinger«.

3FOTA-opgradering
Klik på »FOTA-opgradering og -kontrol« under »Avancerede indstillinger«.

4Meddelelse om opdatering
Der vises en meddelelse i et pop op-vindue. Klik på Ja.

Du skal vente, indtil opdateringen er færdig. Under opdateringen lyser enhedernes LED’er blåt, og det blå lys bevæger sig fra venstre mod højre fra det ene ikon til det andet. Når opdateringen er færdig, vender ikonerne tilbage til deres oprindelige farve. Opdateringen kan tage op til 5 minutter.